Pravila i uslovi korišćenja 2019-03-22T22:01:06+01:00

POLITIKA PRIVATNOSTI

Sa ponosom Vam predstavljamo naš web sajt, i želimo da izrazimo zadovoljstvo Vašim interesovanjem za rad naše organizacije. Mi ozbiljno shvatamo zaštitu korisničkih ličnih podataka, i namera nam je da se osećate sigurno dok se nalazite na našem sajtu. Zaštita Vaše privatnosti pri obradi Vaših ličnih podataka za nas predstavlja prioritet u svim procesima. Lične podatke dobijene zahvaljujući Vašoj posetine našem sajtu obrađujemo u skladu sa zakonskim odredbama i regulativama u zemljama u kojima je naš sajt prisutan. Na našem sajtu se mogu pronaći linkovi ka drugim sajtovima, na koje se ne odnosi naša politika privatnosti. Iako vodimo računa da pre postavljanja proverimo sadržaj ovih sajtova, ne možemo preuzeti odgovornost za sadržaj eksternih linkova. Za sadržaj linkovanih sajtova isključivo su odgovorni vlasnici i operateri istih. Naša organizacija poštuje privatnost ličnih podataka.

Prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o stranicama koje naši posetioci posećuju, dok iste podatke koristimo kako bismo unapredili naš sajt, poboljšali izgled stranica, kao i da Vam omogućimo jednostavnije korišćenje istog.

Vaši podaci su nam potrebni kako bismo Vas redovno obaveštavali ili Vam eventualno poslali upitnik. Podrazumeva se da učešće u ovakvim aktivnostima nije obavezno! Ukoliko ne želite učestvovati, možete nam pismom ili putem elektronske pošte u bilo kom trenutku obavestiti kako bismo ograničili korišćenje Vaših podataka u skladu sa zahtevom.

PRAVO PRISTUPA LIČNIM PODACIMA

Na Vaš zahtev ćemo Vas bez odlaganja obavestiti pisanim putem, a u skladu sa važećim zakonom, da li u svom posedu imamo Vaše lične podatke, i ukoliko je to slučaj, koji su tačno podaci u pitanju. Ukoliko se, uprkos našim nastojanjima da u svakom trenutku imamo ispravne i ažurirane podatke, ustanovi sa su sačuvane informacije netačne, odmah ćemo ih izmeniti.

BEZBEDNOST PODATAKA

Organizacija koristi tehničke i organizacione mere bezbednosti, a sve u cilju zaštite svih podataka kojim upravljamo putem sprečavanja nehotične i zlonamerne manipulacije podacima, gubitka i oštećivanja podataka, te pristupa od strane neovlašćenih lica. Takođe, konstantno unapređujemo ove mere bezbednosti, u skladu sa tehnološkim razvojem.

KONTAKT

Zahteve za izmene ili brisanje Vaših podataka, kao i pitanja i savete u pogledu zaštite podataka, možete nam slati putem elektronske pošte na [email protected]